Kada je vino predugo izloženo zraku, ono gubi svoj izvorni, bogati okus. Kao rezultat toga, ostatak vina često završi u sudoperu, pridonoseći bacanju hrane. Čepovi za vino učinkovito su oružje protiv tog gorkog, orašastog i travnatog okusa uzrokovanog oksidacijom. Čuvanjem vina s vakuumskim zatvaračem uživat ćete u istoj kvaliteti okusa i mirisa do 7 dana.
Solis vakuum čepovi za vino dizajnirani su za dugotrajnu upotrebu. Proces vakuumiranja odvija se pomoću usisnog crijeva koje je uključeno u ovaj set i može se pričvrstiti na zračni ventil vinskog čepa za izvlačenje zraka.
Prikladno isključivo samo sa Solis uređajima za vakuumiranje.
2 čepa za boce Za korištenje s vakuumskim uređajem.
Zatvaranje vinskih boca Za duži užitak u ispijanju.
Jednostavan za korištenje Postavite čep na otvor boce. Zatim spojite crijevo
na vakuumski uređaj i pritisnite ga gumenim krajem na sivi ventil
zatvarača.
Za višekratnu upotrebu Cijela boca vina ne isprazni se uvijek odjednom.
Lako se čisti Bez muke, samo zadovoljstvo.
Uključuje set za spajanje crijeva Spojite crijevo na vakuumski uređaj
i pritisnite ga gumenim krajem na sivi ventil zatvarača. Zrak u boci se
izvlači, stvarajući vakuum.[vc_custom_heading text=„Više o Solis vakuum
čepovima za vino“ use_theme_fonts=„yes“]Nemojte riskirati da bogati
okusi vašeg vina propadnu. Vakuum čep za vino savršen je alat za svaki put
kad ne možete dovršiti bocu vina. Na ovaj način ne morate brinuti da će
vaše vino ikada više izgubiti svježinu.
Kada se zatvori vakuum vinskim čepom i ohladi, pjenušac može trajati do 2 dana, a crno vino 3 do 5 dana. Lagana vina kao što su Pinot Grigio i Sauvignon Blanc dobra su za konzumiranje i nakon 5 do 7 dana.
Ovi vakuum čepovi za vino dolaze u kompletu od dva komada i setu za spajanje crijeva koji radi sa svim Solis vakuumskim aparatima koji imaju priključak za crijevo. Jednostavno očistite brtve vakuum čepa pažljivo ih ručno perući u toploj vodi s mekom spužvom za posuđe.
Izrađeno od materijala koji ne sadrži BPA i siguran je za hranu – zajamčena sigurnost i kvaliteta.