O nama

Kada tražim namještaj, krećem na FAVI.

FAVI priča krenula je 2015. godine s idejom da želimo odabir namještaja na internetu učiniti jednostavnim, inspirativnim i dostupnim svima. Na FAVI pronaći ćete široku ponudu od desetaka online trgovina na jednom mjestu koje nude namještaj i dekoracije za uređenje doma.

FAVI- tražilica namještaja

FAVI nije trgovina, već tražilica namještaja. Ne prodajemo proizvode direktno s naše stranice, već pomoću jednog klika na odabrani proizvod na FAVI, vas šaljemo na stranicu našeg partnera gdje dovršite proces kupovine.

Pridružite se našoj avanturi otkrivanja, inspiriranja, i stila. Zajedničkim snagama možemo učiniti svaki interijer ljepšim.

Zašto birati namještaj na FAVI.hr?

Velika ponuda

Bogata ponuda namještaja na jednom mjestu uštediti će vam vrijeme kako ne biste morali tražiti u svakoj trgovini posebno.

Fokus na kvalitetnim online trgovinama

Važno nam je da u ponudi imamo samo proizvode od vjerodostojnih trgovina koje nude samo kvalitetne proizvode i korisničku podršku. Iz tog razloga veliku pažnju obraćamo na verifikaciju njihove kvalitete od početka te tijekom same suradnje. Programi poput FAVI Extra koji uključuju recenzije za trgovine i njihove proizvode nam uvelike pomažu da to postignemo.

FAVI je glavni u segmentu namještaja i dekoracija na europskom internetu

9 država u kojima je FAVI aktivan

5,9 mil.+ učitanih proizvoda

76 tis.+ mjesečnih narudžbi

2100+ zadovoljnih partnera

18 mil.+ korisnika koji mjesečno posjete naše partnere