Slični proizvodi (4)
Parametri i opis
Metalna dimarica dimenzija 45×43×112 cm sa termometrom odličan je dodatak za svakog ljubitelja kućnog dimljenja. Prije svega, naša metalna dimarica izrađena je od visokokvalitetnog metala koji je otporan na vremenske uvjete, što osigurava dugotrajnu trajnost i pouzdanost ovog proizvoda.
* S dimenzijama od 45×43×112 cm, naša dimarica dovoljno je velika da
u nju
stane dovoljno mesa za dimljenje za cijelu obitelj ili veće grupe
prijatelja.
Njena veličina također je čini dovoljno kompaktnim da stane u većinu
vrtnih
prostora ili terasa.
* Metalna konstrukcija osigurava dug radni vijek i smanjuje potrebu za
održavanjem. Bez obzira je li vani sunčano, kišovito ili vjetrovito, naša
metalna dimarica pružit će vam pouzdan i stabilan rad.
Značajke vrtne dimarice
* Funkcije dimarice i roštilja u jednom uređaju
* precizna i pažljiva obrada
* od debelog hladno valjanog lima
* obojano bojom otpornom na toplinu 900°C
* opremljena termometrom
* ima mogućnost reguliranja temperature pomoću posebnih donjih i gornjih
ventila
* drvene kopče kako biste spriječili opekotine
* veliki prostor za dimljenje (2 etaže + roštilj)
* spreman za upotrebu nakon raspakiranja
* Promjer dimovodne cijevi je 10 cm
DIMENZIJE DIMARICE U CJELINI
* visina – 112 cm
* širina – 45 cm
* dubina – 43 cm
DIMENZIJE DIMARICE
* visina – 70 cm
* širina – 40 cm
* dubina – 36 cm
DIMENZIJE OGNJIŠTA
* visina – 30 cm
* širina – 40 cm
* dubina – 36 cm
UKLJUČENO U CIJENU
* Dimarica
* žarište
* rešetka za roštilj
* 6× klinova za vješanje
* 12 x kuke od nehrđajućeg čelika
Savjeti za vas
Osnova svakog kvalitetnog dimljenja je pravilna temperatura. Hranu možete dimiti na tri temperature.
1. Hladno dimljenje (18–25 °C) – odabrane vrste ribe, salame,
kobasice
2. Dimljenje na vrućem dimu (30–40 °C) – riblji specijaliteti,
slanina,
dimljeno meso
3. Dimljenje vrućim dimom (70–90 °C) – dimljenje u kombinaciji
s grijanjem -
riba, šunka, kobasice