Zrak sadrži kisik koji uzrokuje oksidaciju vina i uzrokuje da u nekom trenutku smanjuje okus. Vakuumiranjem možete spriječiti da dođe do toga jednostavnim uklanjanjem kisika iz boce. Ako vino čuvate dodatno zaštićeno od svjetlosti i ohlađeno u hladnjaku, potrajat će još dulje. Dakle, dobra kapljica zajamčeno neće završiti u izljevu.
Prikladno isključivo samo sa Solis uređajima za vakuumiranje.
2 čepa za boce Za korištenje s vakuumskim uređajem.
Zatvaranje vinskih boca Za duži užitak u ispijanju.
Jednostavan za korištenje Postavite čep na otvor boce. Zatim spojite crijevo
na vakuumski uređaj i pritisnite ga gumenim krajem na sivi ventil
zatvarača.
Za višekratnu upotrebu Cijela boca vina ne isprazni se uvijek odjednom.
Lako se čisti Bez muke, samo zadovoljstvo.
Uključuje set za spajanje crijeva Spojite crijevo na vakuumski uređaj
i pritisnite ga gumenim krajem na sivi ventil zatvarača. Zrak u boci se
izvlači, stvarajući vakuum.